Van een fles met eigen etiket tot volledig kerstpakket

Kerst-pakketten

Maak een afspraak voor een pakket van A tot z

Echt Zaans

Grotendeels van onze pakketten zijn echte zaanse producten!

Samenwerking

Samen staan we sterk met Andrea kaas en noten met een superleuke kerstpakkettenwinkel!

Voorbeeld

Kerstpakketten

Kertspakketten
Kerstpakketten

SAMEN STAAN WIJ STERK

Stuba heeft dit jaar, samen met Andrea Kaas & Noten, een eigen kerstwinkel opgezet! Diverse kerst producten, verrassingsboxen, kerstkaarten en kerstpakketten staan gezellig uitgestald. Kom naar onze Kerstwinkel en proef, letterlijk én figuurlijk, de gezellige kerstsfeer. Zo kunt u zelf ervaren en met eigen ogen zien wat Stuba Grafische producties en Andrea Kaas & Noten allemaal te bieden heeft. Maak uw persoonlijke afspraak vandaag zodat u nu al kunt kerstshoppen in onze fantastische kerstwinkel!

STUBA-logo2010-01

06 22 63 67 26

06 51 61 76 68

Stuba kerstpakketten

Stuba biedt fantastische kerstpakketten voor elk budget. Er is keuze uit vele standaard kerstpakketten. Maar natuurlijk zijn er vele variaties mogelijk. Heeft u een geheel eigen idee of thema? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen uw eigen gepersonaliseerde kerstpakket samen. Wilt u een unieke kerstkaart bij uw kerstpakket met een leuke persoonlijke boodschap? Dit kan Stuba Grafische Producties ook voor u verzorgen.

Andrea kaas en noten

Andrea kaas en noten is te vinden in Uitgeest. Maar ook op diverse markten en is al al jaren bekend in Noord Holland en ver daarbuiten. Gespecialiseert in de verkoop van vele soorten noten en zuidvruchten. Die ook in kado's, relatiegeschenken en kerstpakketten verwerkt worden. In samenwerking met Stuba hebben wij een aantal pakketten samengesteld en in Wormerveer een kerstpakkettenwinkel gerealiseerd. Hier kunt u ook zelf uw pakket samenstellen.

Zaanse spullen

Stuba is een echt Zaans bedrijf en daar zijn wij trots op! Zo kwamen wij op het idee om kerstpakketten samen te stellen met exclusieve producten die uit de Zaanstreek komen. Dus alleen Zaanse spullen. Wij werken hierbij nauw samen met bekende merken en bedrijven uit de Zaanstreek, zoals van Wijngaarden (Zaanse mayonaise) en Verkade (chocolade en koek). U ziet het, dit zijn de échte Zaanse Kerstpakketten. Uiteraard kunnen wij ook combineren met onze bestaande kerstpakketten om zo uw personeel en relaties kennis te laten maken met onze mooie Zaanse producten.

Verrassingbox

De Stuba verrassingsbox is onstaan nadat COVID-19 zijn intrede gedaan heeft in onze samenleving. Iedereen ondervond sociaal ongenoegen door vervelende lockdowns, beperkingen en regels. Gelukkig werden mensen ook in deze tijd creatief en inventief. Pubquizzen, verjaardagen en andere festiviteiten vonden gewoon achter de computer plaats of met de hele straat zwaaiend voor het raam of balkon. Daar hoort een leuke verrassing bij, vonden wij, de enige echte Stuba verrassingsbox. Een persoonlijk kerstpakketje maar dan voor vele feestelijke gelegenheden. Zo hebben wij oa. een bierproefpakket, een borrelpakket en regenboogpakket.

Wat bieden wij verder

Stuba heeft een rijke geschiedenis binnen de Zaans grafische wereld en verzorgt nog steeds alle soorten drukwerk. Van visitekaartjes, boeken, brochures, gelegenheidskaarten tot gespecialiseerde grafische opdrachten. En sinds een aantal jaren heeft Stuba ook een textieldrukkerij en borduurstudio in huis. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van een enkel T-shirt of rompertje maar ook om uw bedrijfskleding te voorzien van prachtig geborduurde of bedrukte logo’s.

Gepersonaliseerd etiket

je eigen logo of tekst hier?

Wilt u een klein bedankje aan uw personeel, (schoon)ouders of klant connecties geven? Dan is een fles wijn, Zaans bier of een andere fles het perfecte bedankje!

vanaf € 9,95

Video afspelen

Kom jij kerstpakket(ten) shoppen?

Winkelwagen