Bedrijfskleding laten bedrukken

Wil jij bedrijfskleding laten bedrukken en zoek je een professioneel bedrijf die dit waar kan maken? Zoek dan niet verder, je bent aan het juiste adres bij Drukkerij Stuba!

Bedrijfskleding laten bedrukken

Wil jij bedrijfskleding laten bedrukken en zoek je een professioneel bedrijf die dit waar kan maken? Zoek dan niet verder, je bent aan het juiste adres bij Drukkerij Stuba! Het bedrukken van bedrijfskleding draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat je als bedrijf representatief en herkenbaar bent. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? We vertellen je hier graag meer over.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Drukkerij Stuba kan jij diverse soorten bedrijfskleding laten bedrukken. Hierbij kan je denken aan:

Je kan je kleding helemaal naar jouw wensen personaliseren. Dit kan op kleding van diverse merken, o.a.: Kariban, Fruit of the Loom en Timberland. We kunnen de kleding bedrukken tot ± 3 kleuren. De logo’s worden uitgesneden uit een soort stickermateriaal. Door de hitte wordt dit aan het textiel bevestigd.

Kleding laten bedrukken voor particulieren

Wil jij je eigen kleding laten bedrukken met een gaaf zelf ontworpen logo? Ook dat is mogelijk bij Drukkerij Stuba! Zo kan je je eigen trui of shirt laten bedrukken met wat jij maar wil. Bij ons zijn de artikelen al vanaf één stuk af te nemen.

Waarom Drukkerij Stuba

Drukkerij Stuba is opgericht in 1983 en daarmee beschikken wij over vele jaren aan ervaring. In deze jaren hebben wij al veel klanten mogen verblijden met de mooiste bedrijfskleding. Je kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote oplagen. Kom je er niet helemaal uit? Wij voorzien je graag van professioneel en persoonlijk advies. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op

Wil jij bedrijfskleding laten bedrukken? Dan ben je zeker aan het juiste adres bij Drukkerij Stuba. Bij ons heb je de keuze uit eindeloos veel mogelijkheden. Heb je vragen of wil je graag wat meer informatie voordat je de kleding bestelt? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier op deze website. We staan je graag zo snel mogelijk te woord om je verder te helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven